- 500γρ. Μακαρόνια
- 200γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
- 200γρ. Μπέικον χοντροκομμένο
- 1Κουταλιά σούπας βούτυρο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 200ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να είναι al dente.
- Ταυτόχρονα σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον.
- Ρίχνουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι και δύο κουτάλες από το νερό που έβρασαν.
- Ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε το τυρί και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε καλά, κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: