- 500γρ. Μακαρονάκι κοφτό
- 150γρ. Βούτυρο λιωμένο
- 100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
- 250γρ. Κασέρι τριμμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε το μακαρονάκι σε άφθονο αλατισμένο νερό και στο στραγγίζουμε. Προσθέτουμε τα μισά τυριά, το πιπέρι, το βούτυρο και ανακατεύουμε. Βάζουμε το 1/3 σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος και απλώνουμε τη μισή ποσότητα από τα τυριά που μας έχουν μείνει. Βάζουμε τα μισά μακαρόνια και το μισή ποσότητα από το τυρί τελειώνουμε με τα υπόλοιπα μακαρόνια και το υπόλοιπο τυρί. Περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: