Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΦΟΥΡΝΟΥ

 ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. Ριγκατόνι
  • 200γρ. Μπλε τυρί
  • 200γρ. Γκούντα τριμμένη
  • 1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
  • 1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
  • 300γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα στα 4
  • 1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Κάρι
  • Κουρκουμά
  • 200ml. Κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε και πάλι στην κατσαρόλα.
  • Σε τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές. Αλατίζουμε και βάζουμε τα μπαχαρικά, όταν μείνουν χωρίς υγρά τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε και το μπλε τυρί, κομμένο σε μικρά κομμάτια και την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε το περιεχόμενο σε πυρίμαχο σκεύος. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: