ΥΛΙΚΑ
- 1,5 Κιλά μοσχάρι
- Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
- 1 Πράσο ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλιά σούπας τσίλι σος
- 3 Πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 1 Καρότο κομμένο σε καρέ
- 3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- 1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- Ρίγανη
- Δυόσμος
- Αλάτι
- Πιπέρι
- ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
- 200γρ. Γιαούρτι
- Ρίγανη
- Δυόσμος
- 1 Κουταλιά σούπας ξίδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Σβήνουμε με το κρασί.
- Βάζουμε μισό ποτήρι νερό, σκεπάζουμε με το καπάκι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Μαγειρεύουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε για 5 λεπτά.
- Ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά για τη σος και τη ρίχνουμε στο φαγητό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: