- Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
- 2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
- Μπούκοβο
- Πάπρικα καπνιστή
- 4 Ντομάτες ψιλοκομμένες
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 4 Αβγά
- 1 Κύβο
- Φέτα σε τρίμματα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου, την πιπεριά και το απάκι. Προσθέτουμε το βαλσάμικο, το αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα και το μπούκοβο.
- Ρίχνουμε τις ντομάτες, το κέτσαπ και τον κύβο διαλυμένο σε ποτήρι με νερό. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
- Κάνουμε λακουβίτσες και ρίχνουμε τα αβγά.
- Μαγειρεύουμε μέχρι να γίνουν τα αβγά, πασπαλίζουμε με την φέτα και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: