ΥΛΙΚΑ
- 1 Κιλό κιμά
- 4 Αβγά
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 5 Φρυγανιές τριμμένες
- Θυμάρι
- Ρίγανη
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά.
- Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Αλείφουμε τα χέρια μας με ελαιόλαδο και πλάθουμε τα μπιφτέκια. Τα ψήνουμε στο γκριλ ή σε σχαροτήγανο για 15 λεπτά περίπου από την κάθε πλευρά.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες, ή πατάτες φούρνου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: