- 1 Κιλό κιμά
- 1 Κρεμμύδι τριμμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκό πολτό σκόρδου
- 5 Φρυγανιές τριμμένες
- 1 Αβγό
- 200γρ. Φέτα τριμμένη
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Δυόσμο
- 2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 1 Κουταλιά σούπας ξίδι
- 1 Σφηνάκι ούζο
- Λάδι για το τηγάνι
- Αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε μία αφράτη και ομοιογενή ζύμη. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Πλάθουμε μικρά μπαλάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα γυρνάμε να ροδίσουν ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: