- 1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
- 1 Αβγό
- 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
- 1 Πρέζα βασιλικό
- 1 Πρέζα μαϊντανό
- 1 Πρέζα σκόρδου σκόνη
- Αλάτι
- 1 Πρέζα κρεμμύδι σε σκόνη
- 1/2 Κιλό περίπου γαρίδες μικρές καθαρισμένες
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα. Σε άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι και σε ένα μεγάλο πιάτο βάζουμε τη τριμμένη με τα υπόλοιπα υλικά.
- Πλένουμε τις γαρίδες και τις στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας. Τις αλευρώνουμε τις βουτάμε στο γάλα και στο τέλος τις περνάμε από το πιάτο με το μείγμα φρυγανιάς.
- Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για 3 λεπτά περίπου να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και συνοδεύουμε με γλυκόξινη σάλτσα.
Η φωτογραφία της συνταγής είναι από το site zarpanews.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: