- 500γρ. Πατάτες χοντροκομμένες
- 120γρ. Βούτυρο λιωμένο
- 2 Αβγά
- 240ml. Γάλα
- 250γρ. Μουστάρδα
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Κουταλιά σούπας κάπαρη
- Θυμάρι
- 30γρ. Αλεύρι
- 50γρ. Τριμμένο κασέρι
- 50γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πατάτες σε κατσαρόλα με νερό και τις βάζουμε σε δυνατή φωτιά. Βράζουμε για 10 λεπτά. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Σουρώνουμε τις πατάτες και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι.
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί.
- Ψήνουμε για 50 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει πριν το κόψουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: