- 1 Κιλό χοιρινά φιλετάκια
- 250γρ. Μανιτάρια λευκά σε φέτες
- Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδας
- Πάπρικα
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φιλετάκια να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου, τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε αλάτι και τα μπαχαρικά, 1 ποτήρι ζεστό νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το σκεύος και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά.
- Προσθέτουμε τη ρίγανη και τη μουστάρδα. Μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: