- 500γρ. Φαρφάλε ή άλλα ζυμαρικά
- 500γρ. Εντόσθια πουλερικών
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου, βάζουμε τα εντόσθια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.
- Συμπληρώνουμε το πελτέ ντομάτας και τη μουστάρδα, ανακατεύουμε βάζουμε ένα ποτήρι νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
- Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και σερβίρουμε με τα συκωτάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: