ΥΛΙΚΑ
4 Φιλέτα ψαρονέφρι
1/2 Κούπα μουστάρδα
1 Κουταλιά σούπας μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 Σφηνάκι κονιάκ
1 Μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Φιλέτα ψαρονέφρι
1/2 Κούπα μουστάρδα
1 Κουταλιά σούπας μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 Σφηνάκι κονιάκ
1 Μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σ ένα μπολ τη μουστάρδα, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Βάζουμε μέσα τα φιλέτα απλώνουμε επάνω τους τη μαρινάδα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάζουμε τα φιλέτα σ ένα ταψάκι. Και ψήνουμε για 20 λεπτά.
- Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τα αφήνουμε για άλλα 15 λεπτά.
- Αφαιρούμε τα φιλέτα από το ταψάκι και τα κρατάμε ζεστά. Προσθέτουμε στο ταψί το κονιάκ και τις φέτες μήλου. Ανακατεύουμε για να τυλιχθούν τα μήλα με τη σάλτσα. Έχουμε το φούρνο μόνο στις κάτω αντιστάσεις και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 5 λεπτά.
- Κόβουμε σε φέτες το κρέας και περιχύνουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: