ΥΛΙΚΑ
4 Φλιτζάνια γάλα
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ρύζι καρολίνα
2 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 Κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 Βανίλια
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Φλιτζάνια γάλα
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ρύζι καρολίνα
2 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 Κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 Βανίλια
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε το γάλα σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτουμε το ρύζι, το οποίο έχουμε βράσει πριν και συνεχίζουμε το βράσιμο ανακατεύοντας για 10 λεπτά περίπου. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο κρύο γάλα, το προσθέτουμε στη κατσαρόλα και ανακατεύουμε αργά, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού. Τέλος, βάζουμε τη ζάχαρη και τη βανίλια και αφήνουμε να πάρει 1-2 βράσεις. Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ και όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με μπόλικη κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: