ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό διάφορα χόρτα
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 Ματσάκι άνηθο
1/2 Κιλό αλεύρι
1 Αβγό
250γρ. Τυρί φέτα
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό διάφορα χόρτα
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 Ματσάκι άνηθο
1/2 Κιλό αλεύρι
1 Αβγό
250γρ. Τυρί φέτα
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα χόρτα και τα ψιλοκόβουμε. Τα πασπαλίζουμε με αλάτι και τα στίβουμε μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους. Τα βάζουμε σε μια λεκάνη και προσθέτουμε όλα τα υλικά. Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε τους κεφτέδες. Τους τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Ευκολοι μου φαινονται κ με διευκολυνεις διοτι μου προεκυψε χορτοφαγος στην οικογενεια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ευχαριστω!
Ευκολοι μου φαινονται κ με διευκολυνεις διοτι μου προεκυψε χορτοφαγος στην οικογενεια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ευχαριστω!
Και εύκολοι και αρκετά νόστιμοι να ξεφύγουμε λίγο από το κρέας.
Διαγραφή