Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
Αγκινάρες
Αλάτι
Αλεύρι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις κόβουμε στη μέση.
  • Τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να τρυπιούνται με ένα πιρούνι.
  • Μετά τις στραγγίζουμε καλά τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να πάρουν ένα όμορφο χρυσαφί χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: