- 500γρ. Γαρίδες
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
- 1 Σφηνάκι ούζο
- 400γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
- Μπούκοβο
- 100γρ. Φέτα σε τρίμματα
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες. Τις βγάζουμε σε πιάτο. Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και σβήνουμε με το ούζο.
- Ρίχνουμε τις ντομάτες και το μπούκοβο.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. Ξαναβάζουμε τις γαρίδες.
- Αλατίζουμε και προσθέτουμε τη φέτα και το μαϊντανό. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: