- 1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες
- Ρίγανη
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Αλάτι
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το χοιρινό σε μπολ με το αλάτι τη ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε καλά και το περνάμε σε σουβλάκια ξύλινα τα οποία έχουμε μουλιάσει νωρίτερα.
- Ψήνουμε στο γκριλ ή σε ψησταριά γυρίζοντας συχνά μέχρι να ψηθεί το κρέας και να πάρει χρώμα.
- Σερβίρουμε τα σουβλάκια ζεστά περιχύνοντας με το χυμό λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: