- 1 Κιλό καλαμαράκια καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
- 1 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
- 2 Κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- Αλάτι
- 2 Κουταλιές σούπας ξίδι
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατίζουμε τα καλαμαράκια και τα βάζουμε σε μπολ. Ρίχνουμε το γάλα και τα αφήνουμε για 30 λεπτά.
- Σε ταψάκι βάζουμε το αλεύρι το αλάτι, το κορν φλάουρ και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε. Στραγγίζουμε τα καλαμαράκια και τα πανάρουμε. Τα ραντίζουμε με το ξίδι.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι. Τηγανίζουμε τα καλαμαράκια και όταν πάρουν χρώμα τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: