ΥΛΙΚΑ
- 4 Θράψαλα κομμένα σε ροδέλες
- 100γρ. Αλεύρι
- 150γρ. Αλεύρι καλαμποκιού
- Αλάτι
- Πάπρικα πικάντικη
- Λάδι για το τηγάνι
- Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα θράψαλα, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Σε μπολ ανακατεύουμε τα δύο αλεύρια, αλάτι και την πάπρικα.
- Πασπαλίζουμε τα θράψαλα και ανακατεύουμε να αλευρωθούν καλά. Βάζουμε σε τηγάνι το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε λίγα λίγα κάθε φορά να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
- Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας, περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και τα σερβίρουμε ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: