- 500γρ. Μανιτάρια λευκά μικρά
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Θυμάρι
- Δενδρολίβανο
- Λίγο ελαιόλαδο
- 2 Κουταλιές σούπας ξίδι βαλσάμικο
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Με βρεγμένο πανί σκουπίζουμε τα μανιτάρια και τα βάζουμε σε μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Περνάμε τα μανιτάρια σε ξύλινα σουβλάκια και ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα για 20 λεπτά από όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: