- 1 Κουτί ζαχαρούχο
- 500γρ. Γιαούρτι
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Τριμμένα μπισκότα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο και προσθέτουμε το γιαούρτι. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το χτύπημα. Βάζουμε και το ξύσμα. Σε ποτήρια μοιράζουμε τα τριμμένα μπισκότα και από πάνω το μείγμα γιαουρτιού. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: