- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Λίγο τζίντζερ τριμμένο
- 1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- 2 Στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκίτσες
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μούλτι, το πολτό σκόρδου, το τζίντζερ, την καυτερή πιπεριά και λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
- Σε μπολ βάζουμε το κοτόπουλου και την μαρινάδα και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε για 30 λεπτά.
- Περνάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε ξύλινα σουβλάκια που τα έχουμε μουλιάσει σε νερό. Ψήνουμε στο γκριλ ή σε ψησταριά μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Σερβίρουμε περιχύνοντας με το χυμό λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: