- 1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κυβάκια
- Ελαιόλαδο
- 1 Κουταλιά σούπας κουρκουμά
- 1 Κουταλάκι γλυκού κύμινο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
- 20γρ. Τζίντζερ
- 1 Καυτερή πιπεριά
- Ξύσμα από 1 λάιμ
- Χυμό από 1 λάιμ
- 2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
- 1 Κρεμμύδι
- 2 Κύβους λαχανικών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
- Βάζουμε το κρέας και το σοτάρουμε καλά.
- Βάζουμε στο μούλτι όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε να γίνουν ένα σώμα.
- Μεταφέρουμε το μείγμα στη κατσαρόλα και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε νερό όσο χρειαστεί για να σκεπάζει το φαγητό, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 ώρα.
- Συνοδεύουμε με ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: