- 6 Πατάτες βρασμένες
- Χυμό από μισό λεμόνι
- 1/2 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 Αβγά βρασμένα σφιχτά κομμένα σε ροδέλες
- Λίγα κρουτόν
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ
- 3 Κουταλιές σούπας μαγιονέζα
- 2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
- 200γρ. Γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε σαλατιέρα.
- Προσθέτουμε το κρουτόν και το κρεμμύδι αλάτι και πιπέρι, λίγο λάδι και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε καλά.
- Ετοιμάζουμε της σος ανακατεύοντας όλα τα υλικά και περιχύνουμε τη σαλάτα. Μοιράζουμε τις ροδέλες των αβγών και ανακατεύουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: