- 1 Κιλό συκώτι
- Φρέσκο γάλα
- Αλεύρι
- Αλάτι
- Πάπρικα γλυκιά
- Λάδι για το τηγάνι
- 1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το συκώτι σε ένα μπολ, ρίχνουμε γάλα όσο χρειαστεί για να το σκεπάζει και το αφήνουμε στο ψυγείο για 1/2 ώρα.
- Στεγνώνουμε το συκώτι και το αλατίζουμε σε μπολ βάζουμε το αλεύρι με την πάπρικα και αλευρώνουμε τα κομμάτια από το συκώτι.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι με το βούτυρο και τηγανίζουμε το συκώτι για περίπου 5 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: