Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

ΣΠΕΤΖΟΦΑΪ

 ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. Λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
  • 1 Κιλό πιπεριές κέρατο κομμένες στη μέση
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 250ml. Χυμό ντομάτας
  • 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το λουκάνικο. Το βγάζουμε σε πιάτο και βάζουμε τις πιπεριές να τηγανιστούν.
  • Όταν είναι μισοέτοιμες βάζουμε τον πελτέ, το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και το λουκάνικο. Μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: