- 500γρ. Λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
- 1 Κιλό πιπεριές κέρατο κομμένες στη μέση
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 250ml. Χυμό ντομάτας
- 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το λουκάνικο. Το βγάζουμε σε πιάτο και βάζουμε τις πιπεριές να τηγανιστούν.
- Όταν είναι μισοέτοιμες βάζουμε τον πελτέ, το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και το λουκάνικο. Μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: