Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

ΚΕΙΚ ΚΑΝΕΛΑΣ

 ΥΛΙΚΑ

  • 180γρ. Βούτυρο
  • 3/4 Κούπας ζάχαρη
  • 1 Βανίλια
  • 3 Αβγά
  • 1 1/2 Κούπα αλεύρι
  • 1 Κουταλιά σούπας κανέλα
  • 1/2 Κούπα γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με την κανέλα και ρίχνουμε το μισό μείγμα στο κάδο του μίξερ. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μισό γάλα. Ρίχνουμε το υπόλοιπο αλεύρι και το υπόλοιπα γάλα και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 50 λεπτά ή και λιγότερο ανάλογα το φούρνο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: