- 500γρ. Μακαρόνια
- 500γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- Ελαιόλαδο
- 1 Κουταλιά πελτέ ντομάτας
- 250ml. Χυμό ντομάτας
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
- Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια, βάζουμε τον πελτέ και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και μισό ποτήρι και χαμηλώνουμε τη φωτιά, μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
- Σερβίρουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: