Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

ΘΡΑΨΑΛΑ ΜΕ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ

 ΥΛΙΚΑ

  • 4 Θράψαλα κομμένα σε ροδέλες
  • 500γρ. Κοφτό μακαρονάκι
  • 500ml. Χυμό ντομάτας
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι
  • Ξίδι
  • Κανέλα
  • Μπούκοβο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Βάζουμε τα θράψαλα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
  • Ρίχνουμε το ξίδι και τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το μακαρονάκι. Βάζουμε νερό να σκεπάζει το φαγητό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το μακαρονάκι και ζεστό νερό. Ανακατεύουμε συχνά και αν χρειαστεί συμπληρώνουμε ζεστό νερό για περίπου 10 λεπτά μέχρι να είναι έτοιμο τα φαγητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: