- 600γρ. Φιλέτο κοτόπουλου κομμένο σε κύβους
- 1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- 2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μπούκοβο
- Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε τηγάνι ή κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κοτόπουλο πολύ καλά να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και μισό ποτήρι νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το σκεύος και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι ή πατάτες τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: