ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. Φυτίνη
- 1 Ποτήρι νερού ζάχαρη
- 3 Αβγά
- 1 Σφηνάκι κονιάκ
- 2 Βανίλιες
- 1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 1 Κιλό αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ τη φυτίνη με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το κονιάκ. Προσθέτουμε τους κρόκους. Προσθέτουμε το μπέικιν, τις βανίλιες και το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά και πλάθουμε τα μπισκότα. Χτυπάμε τα ασπράδια και αλείφουμε την επιφάνεια των μπισκότων. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: