- 1 Λίτρο γάλα
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
- 2 βανίλιες
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
- 400γρ. Ζάχαρη
- 4 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο, το γάλα, το σιμιγδάλι, το ξύσμα και 3 κουταλιές σούπας από τη ζάχαρη.
- Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Χτυπάμε τα αβγά με τις βανίλιες και την υπόλοιπη ζάχαρη.
- Αδειάζουμε το μείγμα στη κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά.
- Αδειάζουμε την κρέμα σε βουτυρωμένο ταψί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 2 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: