- 1 Κιλό αρνί από μπούτι κομμένο σε κομμάτια
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
- 2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
- Λίγο ξίδι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος σε μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες το λιγότερο.
- Περνάμε το κρέας σε μεταλλικά καλαμάκια και ψήνουμε στο γκριλ για 15-20 λεπτά να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: