- 1 Κιλό πατάτες κομμένες σε ροδέλες
- 1 Κουτί γάλα εβαπορέ
- Λίγο βούτυρο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αραδιάζουμε τις πατάτες σε ταψί και τις περιχύνουμε με το γάλα. Γεμίζουμε το κουτί από το γάλα με νερό και το προσθέτουμε στο φαγητό. Αλατοπιπερώνουμε. Σκορπίζουμε μερικά κομματάκια βούτυρο. Τις σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.
- Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά να πάρουν χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: