- 1 Κιλό φιλετίνια χοιρινά
- Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 Σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- 5 Πιπεριές Φλωρίνης από βαζάκι χοντροκομμένες
- 5 Μεγάλα μανιτάρια χοντροκομμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Πάπρικα
- 1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές. Αλατοπιπερώνουμε και μεταφέρουμε σε πυρίμαχο σκεύος.
- Συμπληρώνουμε λάδι στο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδου και τα λαχανικά. Αλατοπιπερώνουμε βάζουμε πάπρικα και θυμάρι και σβήνουμε με το κρασί. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία και απλώνουμε το μείγμα επάνω από το κρέας.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι ή πατάτες φούρνου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: