- 1 Φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 3 Αβγά
- 2 Φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
- 200γρ. Γιαούρτι
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού καρύδια χοντροκομμένα
- 3 Φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
- 2 Κουταλιές σούπας κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Χωρίς να σταματήσουμε το μίξερ ρίχνουμε ένα ένα τα αβγά. Ρίχνουμε λίγο αλεύρι στα καρύδια και ανακατεύουμε να πάει παντού.
- Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε λίγο λίγο γιαούρτι λίγο αλεύρι ανακατεύοντας απαλά μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Προσθέτουμε τα καρύδια και ανακατεύουμε. Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί 26εκ. το οποίο έχουμε βουτυρώσει και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: