- 4 Θράψαλα κομμένα σε ροδέλες
- 500γρ. Κοφτό μακαρονάκι
- 500ml. Χυμό ντομάτας
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ξίδι
- Κανέλα
- Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Βάζουμε τα θράψαλα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Ρίχνουμε το ξίδι και τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το μακαρονάκι. Βάζουμε νερό να σκεπάζει το φαγητό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
- Προσθέτουμε το μακαρονάκι και ζεστό νερό. Ανακατεύουμε συχνά και αν χρειαστεί συμπληρώνουμε ζεστό νερό για περίπου 10 λεπτά μέχρι να είναι έτοιμο τα φαγητό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: