ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ταλιατέλες
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό να μείνουν al dente και τις στραγγίζουμε.
- Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε το πολτό σκόρδου.
- Προσθέτουμε τις ταλιατέλες και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε μαϊντανό, αλάτι πιπέρι ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τη τριμμένη παρμεζάνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: