ΥΛΙΚΑ
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κιλό φασολάκια
1 Πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες
2 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
4 Ντομάτες τριμμένες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε το πολτό σκόρδου, τη πιπεριά, τα καρότα και το κρεμμύδι. Σοτάρουμε καλά για λίγα λεπτά.
- Προσθέτουμε τις ντομάτες και τον πελτέ. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 50 λεπτά. Ρίχνουμε τα φασολάκια, ανακατεύουμε, αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο νερό και μαγειρεύουμε για άλλα 20 λεπτά. Στο τέλος πασπαλίζουμε με το μαϊντανό, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: