ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φασολάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
5 Ντομάτες τριμμένες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα φασολάκια. Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Βάζουμε τα φασολάκια και τις πατάτες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.
- Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά σκεπάζουμε τη κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 40-45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: