ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
2 Κουταλιές σούπας ξίδι βαλσάμικο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας μέλι
Ρίγανη
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά το κοτόπουλο να πάρει χρώμα. Βάζουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και ένα ποτήρι νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το σκεύος και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: