Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

500γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια


250γρ. Μανιτάρια σε φέτες

2 Κουταλιές σούπας ξίδι βαλσάμικο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

1 Κουταλιά σούπας μέλι

Ρίγανη 

Μπούκοβο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά το κοτόπουλο να πάρει χρώμα. Βάζουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
  • Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και ένα ποτήρι νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το σκεύος και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά.
  • Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: