ΥΛΙΚΑ
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
250γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουταλιά σούπας σόγια σος
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
250ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε το κρέας και σοτάρουμε να πάρει χρώμα και να θωρακιστεί.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός της κρέμας γάλακτος, προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.
- 5 Λεπτά πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά βάζουμε τη κρέμα γάλακτος και αφήνουμε για λίγο να δέσει η σάλτσα.
- Συνοδεύουμε με χυλοπίτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: