ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
300γρ. Κασέρι τριμμένο
300γρ. Ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
Λίγο κέτσαπ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε το κέτσαπ. Απλώνουμε το τυρί και το ζαμπόν και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Κάνουμε μερικές τρύπες στην επιφάνεια με μαχαίρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: