Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

 ΥΛΙΚΑ

500γρ. Ταλιατέλες

50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη


2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου

Μαϊντανό ψιλοκομμένο

Ελαιόλαδο 

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό να μείνουν al dente και τις στραγγίζουμε. 
  • Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε το πολτό σκόρδου.
  • Προσθέτουμε τις ταλιατέλες και ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε μαϊντανό, αλάτι πιπέρι ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τη τριμμένη παρμεζάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: