ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό φέτα θρυμματισμένη
1 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
6 Αβγά
50γρ. Γραβιέρα τριμμένη
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό φέτα θρυμματισμένη
1 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
6 Αβγά
50γρ. Γραβιέρα τριμμένη
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά και ρίχνουμε το γάλα και τη φέτα και ανακατεύουμε.
- Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε δύο φύλλα. ΑΠλώνουμε τη γραβιέρα. Βάζουμε ένα φύλλο στο κέντρο και αν περισσεύει το μαζεύουμε με πτυχές, ρίχνουμε λίγο από το μείγμα της φέτας και βάζουμε ένα ακόμη φύλλο συνεχίζουμε μέχρι να μας μείνουν δύο φύλλα. Τότε απλώνουμε όλο το μείγμα που μας έχει μείνει και σκεπάζουμε με τα δύο τελευταία φύλλα.
- Μαζεύουμε τις άκρες, χαράζουμε τη πίτα και περιχύνουμε με ελαιόλαδο, ραντίζουμε με λίγο νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: