ΥΛΙΚΑ
600γρ. Γαρίδες
1 1/2 Φλιτζάνι γάλα καρύδας
1 Φλιτζάνι καρύδα τριμμένη
1 Φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
600γρ. Γαρίδες
1 1/2 Φλιτζάνι γάλα καρύδας
1 Φλιτζάνι καρύδα τριμμένη
1 Φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε να στραγγίσουν. Τις βάζουμε σε ένα μπολ τις περιχύνουμε με το γάλα καρύδας και τις αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Τις στραγγίζουμε και τις πασπαλίζουμε με το αλάτι, το τσίλι, τη φρυγανιά και τη καρύδα.
- Ανακατεύουμε καλά. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τις τηγανίζουμε. Τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: