ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φιλέτο κοτόπουλου από μπούτι
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη
200γρ. Τυρί κρέμα
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
1 Κύβο κοτόπουλο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Λίγο αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Φιλέτο κοτόπουλου από μπούτι
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη
200γρ. Τυρί κρέμα
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
1 Κύβο κοτόπουλο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Λίγο αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένοουμε τα φιλετάκια το κόβουμε σε μπουκιές και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Μέσα στο τρυπητό τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε 1/2 κουταλιές σούπας αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά. Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι λιώνουμε τη μαργαρίνη και σοτάρουμε καλά το κοτόπουλο. Συμπληρώνουμε τα κρεμμυδάκια και το πολτό σκόρδου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε μισό ποτήρι νερό που μέσα έχουμε διαλύσει το κύβο. Σκεπάζουμε το τηγάνι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά. Προσθέτουμε το τυρί και τη μουστάρδα. Ρίχνουμε τη ρίγανη και το μπούκοβο και ανακατεύουμε, αφήνουμε στη φωτιά για λίγα λεπτά να δέσει η σάλτσα και το φαγητό είναι έτοιμο.
- Σερβίρουμε με ζυμαρικά ή ρύζι πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: