ΥΛΙΚΑ
200γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
200γρ. Κρέμα γάλακτος
3 Κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
10γρ. Ζελατίνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
200γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
200γρ. Κρέμα γάλακτος
3 Κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
10γρ. Ζελατίνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε 4 κουταλιές της σούπας κρύο νερό και την αφήνουμε για 5 λεπτά. Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη να γίνει σαντιγί. Αδειάζουμε το νερό από τη ζελατίνη και προσθέτουμε 2 κουταλιές καυτό νερό, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το γιαούρτι. Προσθέτουμε λίγο λίγο τη σαντιγί ανακατεύοντας απαλά και διαρκώς.
- Βάζουμε τη κρέμα σε μπολάκια και τη τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: