ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μύδια ψίχα
150γρ. Αλεύρι
50γρ Κορν φλάουρ
1 Κουτάκι μπύρα
Πάπρικα γλυκιά
Λάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μύδια ψίχα
150γρ. Αλεύρι
50γρ Κορν φλάουρ
1 Κουτάκι μπύρα
Πάπρικα γλυκιά
Λάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά το κουρκούτι.
- Ρίχνουμε τη μπύρα και ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να έχουμε ένα αραιό χυλό.
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί.
- Παίρνουμε τα μύδια δύο δύο τα βουτάμε στο χυλό και κατευθείαν στο τηγάνι.
- Τα τηγανίζουμε για δύο λεπτά να πάρουν χρώμα. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Σερβίρονται ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: