Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ

ΥΛΙΚΑ
2 Μελιτζάνες κομμένες ροδέλες
2 Αβγά χτυπημένα
Αλάτι
Πιπέρι
Κόκκινο πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε τις ροδέλες μελιτζάνας σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά. Τις στραγγίζουμε και τις στεγνώνουμε καλά.
  • Σε μπολ χτυπάμε τα αβγά, το αλάτι, το πιπέρι και το κόκκινο πιπέρι και ανακατεύουμε. Βάζουμε το λάδι να κάψει, βουτάμε τις μελιτζάνες στο μπολ με τα αβγά και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρουμε ζεστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: